085 - 0645659 info@dezorgboekhouder.nl

het team van de

Zorgboekhouder

Het team van De ZorgBoekhouder® ondersteunt Zelfstandige Zorg Professionals en ZZP’ers werkzaam op andere vakgebieden op administratief gebied en bedrijfsvoering.
De ZorgBoekhouder® helpt je de weg te vinden in ondernemersland en begeleid je met je bedrijfsvoering en boekhouding, pro-actief. Om de kwaliteit te waarborgen en te garanderen dat je boekhouding op tijd verwerkt wordt, werkt De ZorgBoekhouder® samen met een team van collega boekhouders en accountants.

Marco van der KruK, eigenaar/bedrijfsadviseur

Zorgboekhouder Oprichter Marco van der Kruk

Ooit gestart als financieel adviseur, eerst in loondienst maar al snel begon het ondernemersbloed te kriebelen en begon hij zijn eigen bedrijf in 2002, In 2012 besloot hij het roer om te gooien en begon een carrière in de zorg; als manager en Verzorgende IG (24-uurs zorg en terminale zorg). In 2017 was het tijd om alle opgedane ervaring te bundelen. Marco ging verder als ondernemerscoach en richtte De ZorgBoekhouder® op.

 

 

Marieke Giovanzani, boekhouder en adviseur

Marieke Giovanzani Zorgboekhouder

Marieke heeft boekhouden en administratie voeren in haar DNA zitten en begon in 2013 in de Zorg en zorgadministraties. Sinds de zomer van 2020 is zij actief bij de De ZorgBoekhouder® en ondersteunt ZZP’ers in de zorg en daarbuiten gevraagd en ongevraagd bij hun administratie en begeleid hen met de boekhouding.

Fred Peeters, boekhouder en adviseur

Fred Peeters Zorgboekhouder

In de meer dan 20 jaar dat Fred voor diverse bedrijven de financiële administratie verzorgde is naast zijn passie voor cijfers, zijn interesse in de mens achter de cijfers altijd zijn drijfveer geweest. Deze sociaal gedreven financieel specialist sloot zich in 2020 aan bij De Zorgboekhouder®. Fred kijkt met geduld en werkelijke interesse naar de financiële mogelijkheden en ontzorgt zijn klanten.

Blij boekhouden voor

Zelfstandige Zorg Professionals!

of je nu Verpleegkundige,  verzorgende IG of

helpende bent of zelfs in een andere branche

werkt. Wij ontzorgen je graag op financieel gebied!

Neem vandaag nog contact met ons op!