085 - 0645659 info@dezorgboekhouder.nl

het team van de

Zorgboekhouder

Het team van De ZorgBoekhouder® ondersteunt Zelfstandige Zorg Professionals en ZZP’ers werkzaam op andere vakgebieden op administratief gebied en bedrijfsvoering.
De ZorgBoekhouder® helpt je de weg te vinden in ondernemersland en begeleid je met je bedrijfsvoering en boekhouding, pro-actief. Om de kwaliteit te waarborgen en te garanderen dat je boekhouding op tijd verwerkt wordt, werkt De ZorgBoekhouder® samen met een team van collega boekhouders en accountants.

Marco van der KruK, eigenaar/bedrijfsadviseur

Zorgboekhouder Oprichter Marco van der Kruk

Ooit gestart als financieel adviseur, eerst in loondienst maar al snel begon het ondernemersbloed te kriebelen en begon hij zijn eigen bedrijf in 2002, In 2012 besloot hij het roer om te gooien en begon een carrière in de zorg; als manager en Verzorgende IG (24-uurs zorg en terminale zorg). In 2017 was het tijd om alle opgedane ervaring te bundelen. Marco ging verder als ondernemerscoach en richtte De ZorgBoekhouder® op.

 

 

Robin Peeters, Administratief medewerker

Robin Peeters De Zorgboekhouder

Op de basisschool ontstond zijn enthousiasme voor cijfers. Als hij voor straf moest nablijven (wat hem regelmatig overkwam), liet de onderwijzer hem tafels maken. Dat was voor Robin geen straf!
Bij De Zorgboekhouder heeft Robin zijn plek gevonden. Gevraagd naar zijn favoriete aspect van het werk, vertelt hij enthousiast over het helpen van klanten met cijfermatige, administratieve en ICT-zaken.
Meer over Robin kun je lezen in dit interview.

 

 

Blij boekhouden voor Zelfstandige Zorg Professionals!

Of je nu Verpleegkundige,  Verzorgende IG of Helpende bent of zelfs in een andere branche

werkt; Wij ontzorgen je graag op financieel gebied!

Neem vandaag nog contact met ons op!