085 - 0645659 info@dezorgboekhouder.nl

Robin Peeters, Administratief medewerker bij
De Zorgboekhouder®

 

Kennismaken met Robin

Robin Peeters is sinds juli 2023 in dienst bij De Zorgboekhouder als administratief medewerker. Tijd voor een kennismaking.

Robin zag het levenslicht in 1997 in Alphen aan den Rijn, de plek waar hij zijn jeugd doorbracht. Op school stond hij bekend als een ondeugende jongen, maar al snel werden zijn talenten (h)erkend. Zijn vroege passie lag bij het dammen, en al vanaf groep 6 nam hij deel aan het Nederlands kampioenschap dammen, waar hij meerdere keren de finale bereikte.

Passie voor cijfers

Het analytische denken dat bij dammen nodig is, bracht een tweede passie voort: rekenen. Vanaf groep 5 hielp hij medeleerlingen uit lagere klassen met leren rekenen, waardoor hij al snel werd gezien als een cijferspecialist.
Ondeugend als hij was, moest hij natuurlijk vaak nablijven en dan lieten ze hem zoveel mogelijk tafels maken. Dat was voor hem geen straf!

Robin Peeters De Zorgboekhouder

Naast rekenen en dammen was sporten een andere grote liefde van Robin, aangemoedigd door zijn vader. Hardlopen en voetbal waren favoriete bezigheden. Hij voetbalde zelfs op selectieniveau bij diverse Alphense voetbalclubs en deed vrijwilligerswerk achter de bar, evenals het scheidsrechteren voor de jongste elftallen.

Na de basisschool volgde Robin een VMBO en een MBO opleiding op het gebied van Beveiliging en binnen deze branche was hij werkzaam in verschillende functies en diverse bedrijven. Tot hij in contact kwam met Marco van der Kruk en diens bedrijf.

In zijn element bij De Zorgboekhouder

Bij De Zorgboekhouder heeft Robin zijn plek gevonden. Gevraagd naar zijn favoriete aspect van het werk, vertelt hij enthousiast over het helpen van klanten met cijfermatige, administratieve en ICT-zaken.
Daarnaast is voor hem het werken bij en voor Marco heel fijn. “Marco is echt De Zorgboekhouder met Zorg hoog in het vaandel. Het is een bijzondere werkgever die de tijd neemt om fijn met je te praten, altijd behulpzaam en met geduld dingen uitlegt tot het helemaal duidelijk is.”

De liefde voor rekenen komt in Robins huidige functie volledig tot zijn recht, en hij ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn om een uitstekende boekhouder te worden. Op dit moment volgt hij de versnelde opleiding MBO Bedrijfsadministratie, daarna gevolgd door de opleiding Praktijk diploma boekhouden.
Naast werk en studie blijft er gelukkig tijd over voor zijn hobby’s, zoals sporten (fitness) en uit eten gaan. Als familiemens is hij graag met zijn familie samen.

Robin’s ambities

Robin heeft duidelijke doelen voor ogen. Zakelijk wil hij uitgroeien tot een uitstekende boekhouder en uiteindelijk zijn eigen bedrijf starten. Daarnaast wil hij (jonge) mensen helpen om te leren rekenen en er plezier in te hebben.
Het team van De Zorgboekhouder is verheugd met de aanwezigheid van Robin en kijkt uit naar een succesvolle toekomst samen!

We zijn heel blij dat we Robin in het team van De Zorgboekhouder hebben!