085 - 0645659 info@dezorgboekhouder.nl

ONZE PARTNERS

Trots op onze partners

Het online top programma voor boekhoudingen Jortt, je wordt er gewoon BLIJ van, boekhouden zonder De ZorgBoekhouder kan ook, klik dan op het logo en probeer Jortt zelf uit!!

Toch ondersteuning nodig? Bel ons dan op 06 466 466 50!

 

ClubDisplay is onze partner voor onze huisstijl, visitekaartjes en Website, Top Gasten! Klik op het logo om de website te bezoeken.

 

 

 

 Ben jij Zelfstandig Zorg Professional dan is ZZP-Nederland zeker voor jou aan te bevelen! Klik op het logo om kennis te maken met de voordelen van ZZP-Nederland

Santhee Theesommelier Karin Kamman

 

 

 

Santhee is het bedrijf van Theesommelier Karin Kamman. Zij verzorgt opleidingen, trainingen en workshops op het gebied van echte thee. Ook adviseert zij welke theesoorten passend zijn, bijvoorbeeld bij kaas, chocolade of complete gerechten.

 

E-line websolutions is onze partner als het gaat om ons online CRM systeem. Met PerfectView is het relatiebeheer en onze marketing een fluitje van een cent. Nieuwsgierig hoe dit werkt: Op de site van E-line websolutions staat de link om PerfectView twee weken gratis uit te proberen. 

E-line websolutions
logo Sabine Seijen ten Hoorn

 

 

Als zorgcoach begeleidt Sabine Seijen ten Hoorn zzp’ers in de zorg op het gebied van  zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde  zodat deze zonder zorgen en met een bloeiend bedrijf een bijdrage kunnen leveren aan de Zorg.

Blij boekhouden voor

Zelfstandige zorg professionals!

Neem vandaag nog contact met ons op